top of page
Søk

Speidermøte 29.01.20 og Patruljetur 1-2 februar

Oppdatert: 8. feb. 2020

Speidermøtet 29 januar gikk med til å planlegge patruljetur. Mange viktige avgjørelser skulle tas. Hva skal vi spise, hvilke aktiviteter skal vi ha, hvem er førstehjelpsansvarlig, kontakt med hjemmeleder, mm.


For å reise på patruljetur må patruljene love å følge betingelsene for tur. Det dreier seg om ansvar og oppførsel. Alle patruljemedlemmen bør ha ansvar for en ting, så kan de også oppnå hyttemerket på turen. Det kan være ansvar for sikkerhet, loggbok, førstehjelp, aktivitet mm.

På patruljeturer er det bare peff og ass som skal ha telefon og all kontakt skal gå mellom avtalt kontaktperson (peff eller ass) og hjemmeleder. Dette er viktig for at Peff’en skal kunne ha ansvar og kontroll. Det er avtalt faste kontakttidspunkt.


Aktiviteter som ble planlagt var blant annet gi et lite blink, bål, gjemsel og stiv heks.


Lørdag reiste patruljene på tur. Tiur reiste til Svanstul, Ørn til Jarseng, Bjørn og Ulv til Oklungen og Jerv til Oksum. Geir, Synne og Hanne-Lene var hjemmeledere og holdt kontakten med speiderne underveis. Det ble en hyggelig jobb.


Etter turen hadde patruljene dette å si:


Tiur – Svanstul:

Hytta til Gjerpenspeiderne. Veldig bra tur. Alle så ut til å kose seg og patruljen ble bedre kjent med hverandre.

Ørn - Jarseng:

Turen gikk til Trollhaugen. Turen var bra. Alle spiste det de ville. Vi delte på oppgavene og ryddingen gikk unna da denne hytta er ikke så stor. 😊
Bjørn og Ulv – Oklungen:

Vi var på tur til Speiderglimt i Oklungen. Det var fint vær og på kvelden koste vi oss med mat og fyr i peisen.Jerv – Oksum:

1. Heistads egen speiderhytte. Taco sto på menyen. Det beste var kanskje å kose seg rundt bålet ute på kvelden. Hytta er under oppussing og det trakk litt fra åpninger i veggen, men det gikk bra da det var god varme fra vedovnen.Vel blåst til alle patruljer :-)


82 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page