top of page
Søk

Corona-kalender del 1

Oppdatert: 20. apr. 2020

1. Heistad Speidergruppe ønsker å takke 8. Skien Speidergruppe for idèn til denne kalenderen! Mange av tipsene er hentet fra deres nettside!


Ikke alle trenger å kjede seg!Som alle har fått med seg er Norge i en viruskrise, og deler av Norge er stengt ned. Vi i 1. Heistad speidergruppe har fulgt NSF sine råd om å stoppe all aktivitet i gruppa til over påske.


Vi tenker jo at dette blir en litt lang "pause" fra speidern. MEN, husk at speideraktiviteter kan også gjøres alene! Vi oppfordrer alle som ikke er syke eller sitter i karantene om å ta seg ei litta tur ut i frisk luft! Ja, for det er faktisk lov til å ta seg en liten tur ut i skog og mark. Vi har valgt å lage denne lille kalenderen for å "telle ned" til vi alle kan sees igjen og aktivt drive speideraktivitetene våre i fellesskap!


Del 1 av Kalenderen:


Vi oppfordrer alle våre flotte speidere til å ta seg en tur ut i nær natur å drive med speideraktiviteter alene. Ta med en spikkekniv eller en livline og tren! Tren på alle de flotte aktivitetene vi driver med som speidere. lag deg en seljefløyte eller spikk deg et grillspyd bare for moro.

Speideraktivitetene kan man gjøre alene, alene for å bare kose seg og ha det "chill". For det er jo gjerne sånn, at når en speider møter litt vansker så sier faktisk speiderloven at "En speider gjør sitt beste i motgang og vansker" Ja, for det er litt motgang akkurat nå, men det stopper ikke oss.


Send gjerne bilder til oss av speideraktiviteter dere gjør i denne litt laaange pausa til 1.heistadspeidergruppe@gmail.com! Slik at vi kan oppdatere denne nedtellingskalenderen. :)
Og husk at Speiderbasen.no er en god nettside for å få tips til speideraktiviteter du kan gjøre alene :)117 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page