top of page
Søk

Corona-Kalender del 2

Oppdatert: 20. apr. 2020

1. Heistad Speidergruppe ønsker å takke 8. Skien Speidergruppe for idèn til denne kalenderen! Mange av tipsene er hentet fra deres nettside!


Ikke alle trenger å kjede seg!Som alle har fått med seg er Norge i en viruskrise, og deler av Norge er stengt ned. Vi i 1. Heistad speidergruppe har fulgt NSF sine råd om å stoppe all aktivitet i gruppa til over påske.


Luke 2 av Kalenderen!


Når været ikke er helt topp, ja da er baking og matlaging en super inneaktivitet! Ta fram kasserollen og vær kreativ. Det er flere god oppskrifter til deilig speidermat som funker like bra hjemme som på tur! Nettsida vår inneholder gode tips til god mat: https://www.1heistad.com/turmat.


Men, det er ikke bare mat som er en fantastisk speideraktivitet å gjøre innendørs. Både knuter og Makramè er hygglige aktiviteter å gjøre sammen med de du er i huset med. https://www.speidersport.no/fem-knuter-alle-speidere-ma-kunne/ er en fantastisk lenke hvor man kan slå mange knuter!


Vi minner om at man kan sende bilder og en liten mail til: 1.heistadspeidergruppe@gmail.com for å dele hva dere som speidere gjør hjemme.


Lederne i gruppa ønsker alle en fin og annerledes speiderhverdag!

45 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Corona-kalender del 1

1. Heistad Speidergruppe ønsker å takke 8. Skien Speidergruppe for idèn til denne kalenderen! Mange av tipsene er hentet fra deres nettside! Ikke alle trenger å kjede seg! Som alle har fått med seg er

Comments


bottom of page