top of page
Søk

Corona-Kalender del 3

1. Heistad Speidergruppe ønsker å takke 8. Skien Speidergruppe for idèn til denne kalenderen! Mange av tipsene er hentet fra deres nettside!


Del 3 av kalenderen:


Nå som vi har hatte hjemmespeiding i over 3 uker har NSF kommet opp med mange nye aktiviteter dere kan gjøre hemme. blant annet er det blitt laget et helt nytt Corona-Merke! dette merket er det mye lærdom fra når det kommer til sykdommer og smittevern!

Det er også anbefalt å se på merkene "Husstell" for troppen og "Klar deg selv" for småspeidere. (link til merkene lenger ned i innlegget)

Merkene tas ved at man utfører kravene som er mulig å utføre innenfor de anbefalinger som er gitt og skriver logg/notater og tar bilder og kan sende dette til: Sander Svendsen: 48025799 eller sandercornelius1001@gmail.com


Send oss gjerne bilder av aktivitetene også. Tar dere bilder uten ansikter på, kan vi legge dem ut på bloggen vår.


Ønsker dere andre aktiviteter er det bare å ta kontakt!


Merkekrav "Korona-Dugnad" (Småspeidere, tropp og rovere)

Merkekrav "Klar deg selv" (Småspeidere)Merkekrav "Husstell" (Tropp)Vi ledere håper at alle får en nydelig påske og koser seg masse i solveggen hjemme!

59 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Corona-kalender del 1

1. Heistad Speidergruppe ønsker å takke 8. Skien Speidergruppe for idèn til denne kalenderen! Mange av tipsene er hentet fra deres nettside! Ikke alle trenger å kjede seg! Som alle har fått med seg er

Comments


bottom of page